Duurzame energie oplossingen

Inzetten op duurzame energie!

ELECTRO CORBEELS beschikt over de noodzakelijke kennis & ervaring om in te zetten op duurzame oplossingen, energie van de toekomst!

Elektrotechniek draagt namelijk sterk bij aan het opwekken van groene energie zoals bv. zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen. Ook automatisering speelt hierin een belangrijke rol. Door middel van slimme technieken zoals domotica kan er een volledig energiemanagementsystemen, oftewel ‘Smart Home’, opgezet worden om alle technieken in uw woning of gebouw optimaal te laten renderen.

Wat kunnen we voor u realiseren?

 • Zonnepanelen
 • Laadpaal thuis of op kantoor
 • Thuisbatterijen
 • Smart homes door middel van automatisatie

Premies

Als u kiest om te investeren in duurzame energie kan u in sommige gevallen rekenen op interessante premies. Hieronder een overzicht om u op weg te helpen.

PREMIEZOEKER

Vergeet bij verbouwingen, renovaties en investeringen in duurzame oplossingen zeker niet de premiezoeker van de Vlaamse overheid te raadplegen. In een aantal stappen kan je te weten komen op welke premies je recht hebt.

Ga naar www.premiezoeker.be

ENERGIESPAREN

Raadpleeg hier de officiële website van de Vlaamse overheid inzake energiesparen en bekijk alle informatie en advies rond energiezuinige werkzaamheden. Bekijk www.energiesparen.be Bekijk ook de energiecalculators en bereken de winst van uw eigen energieproject!

Zonnepanelen

Zonnepanelen kopen? Ondanks de afschaffing van de terugdraaiende teller blijft een zonnepanelen installatie een interessante investering die zichzelf over een aantal jaren makkelijk terugverdiend.

Bij ELECTRO CORBEELS weten we alles over zonnepanelen en rendement. Bij de aankoop van zonnepanelen laat u zich best bijstaan door een ervaren installateur. Zo geven wij gratis advies naargelang uw situatie:

 • Welke merken zijn het beste?
 • Welke omvormer heb ik nodig?
 • Hoe moet ik mijn zonnepanelen plaatsen?
 • Wat is mijn rendement?

Maak een vrijblijvende afspraak als u graag meer informatie wilt.

Laadpaal thuis

Hybride en elektrische wagens zijn de toekomst, maar het is pas echt interessant als u thuis een laadpaal heeft zodat u uw auto niet moet opladen op openbare laadpalen. Dat is namelijk duurder dan thuis laden. Ook hier kan een ervaren elektricien & installateur u veel kopzorgen besparen.

U kan bij ELECTRO CORBEELS terecht voor:

 • Een monofase of driefase aansluiting.
 • Met of zonder badge systeem.
 • Vaste kabel of zonder kabel.
 • Montage aan de muur of op een zuil.
 • Gebruik van A-merken.
 • Met of zonder koppeling aan slimme meter.
 • Met of zonder load balancing.
 • Koppeling aan slimme batterij of zonnepanelen.

Thuisbatterij kopen?

Als u zonnepanelen heeft met een zuid of zuid-west oriëntatie zonder terugdraaiende teller en u bent niet dagdagelijks thuis, dan kan het interessant zijn op een thuisbatterij te kopen.

Waarom? Energie die uw zonnepanelen opwekken (overdag wanneer u niet thuis bent) zonder dat u deze gebruikt moet u verplicht terug op het net zetten aan zeer laag tarief, terwijl u duurdere energie moet aankopen wanneer uw zonnepanelen geen energie opwekken.

Een thuisbatterij kopen kan hier soelaas bieden. Met een thuisbatterij kan u namelijk uw opgewerkte energie opslagen en later gebruiken voor bv. uw wagen op te laden of voor thuisgebruik van elektriciteit.

Vandaag de dag krijgt u van de Vlaamse Overheid premies voor thuisbatterijen. Voor meer informatie, kijk even op:

https://www.vlaanderen.be/premie-voor-de-aankoop-of-leasing-van-een-thuisbatterij-voor-zelf-opgewekte-energie

Automatisering

Door nieuwe technologische ontwikkelingen die elkaar in rap tempo opvolgen, wordt duurzaam wonen steeds gemakkelijker. Neem energieverbruik. Door slimmere apparaten en nieuwe inzichten in het gebruik, is het elektriciteitsverbruik grotendeels teruggedrongen.

Domotica en Smart Home automatisering zijn één van deze nieuwe innovaties die ervoor kunnen zorgen dat we minder energie verbruiken.

Vragen?

  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met onze Data Protection Notice.