Domotica

Domotica

Gaat u bouwen of renoveren? Dan is het zeker interessant om ook aan domotica te denken.

Slimme domotica gaat niet alleen over allerlei leuke snufjes, maar bij woningen zorgt het ook voor energiebesparingen en veel betere veiligheid voor uw huis en uw gezin. 

Ook in de bedrijfswereld is domotica aan een sterke opmars bezig: kantoren, gebouwen, winkel, … Via domotica kan u heel efficiënt uw infrastructuur beheren op een energie vriendelijke manier met een eventuele integratie voor beveiliging.

Wat kan u doen met domotica?

Open en sluiten van gordijnen, rolluiken, deuren, hekken, toegang systemen. Aan en uitzetten van verlichting, vanop afstand uw camera bekijken en bedienen, maar ook het bedienen van uw apparaturen, ventilatie en verwarming, enzovoort…

Alles is te regelen via een bedieningspaneel, bijvoorbeeld aan de muur of via uw smartphone of tablet.

Domotica KNX

KNX Domotica

ELECTRO CORBEELS is erkend KNX partner. KNX is een open systeem dat u de keuze geeft tussen meer dan 250 merken die met elkaar kunnen communiceren. U hebt vrije keuze uit merken. KNX is de enige op de markt die dit mogelijk maakt daar de andere besturingssystemen merk gebonden zijn.

Hierdoor kunnen wij voor elke klant of voor elk project een aanbod op maat samenstellen naargelang uw wensen en uw budget. 

Interesse?

Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende afspraak. 

Vragen?

    Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met onze Data Protection Notice.